چاپ : شنبه، 29 ارديبهشت 1403 ساعت 20:52
http://guilanhim.ir/?post=2416
تقویت تشکل های تخصصی و استفاده از ظرفیت های بخش خصوصی از مهم ترین برنامه های ما در سال آینده است
کشوری -

رییس سازمان صنعت، معدن و تجارت استان گیلان با اشاره به ظرفیت های بالای گیلان در جذب سرمایه گذاری های داخلی و خارجی در عرصه صنعت و معدن گفت: تقویت تشکل های تخصصی و استفاده از توان بخش خصوصی یکی از مهم ترین برنامه های ما در سال آینده خواهد بود.


به گزارش روابط عمومی به نقل از "گسترش تولید و تجارت" فرهاد دلق پوش در نشست با اصحاب رسانه گفت: برخورداری از مزایای صنعتی، معدنی، گردشگری و کشاورزی، گیلان را استانی متمایز و منحصربفرد نموده و با توجه به اینکه گیلان دروازه ورود به اروپا و مرز تلاقی با کشورهای شمال غرب ایران است و برخورداری از راه های ریلی، دریایی و خشکی، بر مزیت های سرمایه گذاری و تولیدی آن افزوده است.

وی با تاکید بر ضرورت همدلی و حمایت از سرمایه گذاری و صنعتگران تصریح کرد: با تلاش و همدلی میتوانیم از مزیت های استان در جهت تولید و اشتغال در راستای تحقق منافع ملی بهره مند شویم و استان را به جایگاه بالایی در سطح کشور برسانیم.

دلق پوش با اشاره به فعالیت پنج ماهه خود در سازمان صنعت، معدن و تجارت گیلان، تصریح کرد: در این مدت سعی نمودیم  قانونمندی را اساس و ملاک عمل قرار دهیم تا صنعت استان را بیش از پیش شکوفا و بارور کنیم.

وی در بخشی دیگر از سخنان خود صنایع اولویت دار استان گیلان را شامل صنایع غذایی و دارویی، صنعت نساجی، صنایع سلولزی و صنایع فولادی برشمرد و افزود: صنایع دارویی در استان گیلان از جایگاه منحصر بفردی در تولید انواع داروهای ضدسرطان، تامین نیاز دارویی داخل کشور و صادرات به کشورهای مختلف دنیا برخوردار است.

رییس سازمان صنعت، معدن و تجارت استان گیلان با اشاره به سطح کیفی بالای تولیدات صنایع نساجی گیلان گفت: شرکت های ایران پوپلین، ایران برک، ریسندگی فومنات، مهتاب بافت، سرزمین شاد و ... از صنایع خوش نام و دیرینه و آبروی صنعت نساجی ایران و استان گیلان هستند.

دلق پوش همچنین ظرفیت صنایع سلولزی و تولید MDF در استان گیلان را یک و نیم میلیون مترمکعب عنوان کرد و افزود: صنایع چوب اسالم، چوکا، نئوپان فومنات، آریا پویا، آرین تخته و آرین مریم، فیبر وینا و... از صنایع مهم فعال در این بخش هستند و سال آینده برنامه های بیشتری برای توسعه و رشد این صنعت در استان داریم.

وی وجود صنایع فولادی در استان را یک مزیت صنعتی و اقتصادی برای استان برشمرد و افزود: فعالیت صنایع فولادی مانند مجتمع فولاد آناهیتا، مجتمع فولاد امیرکبیر ، مجتمع ذوب آهن فولاد خزر ، شمش انزلی، نورد فولاد گیلان و ... در استان، نشانگر پتانسیل بالای گیلان در عرصه صنایع فولادی در سطح کشور است.

دلق پوش خاطر نشان کرد: با توجه به اینکه صنعت فولاد در گیلان یک صنعت نوپا و موفق است، ایده تشکیل انجمن فولاد گیلان می تواند راه گشای مشکلات این صنعت باشد.

دلق پوش در ادامه از تشکیل میز کار در حوزه ابریشم و چای در استان خبر داد و افزود:  رشد فعالیت های صنعتی و معدنی، با همکاری تشکل های تخصصی و استفاده از ظرفیت های بخش خصوصی یکی از مهم ترین برنامه های کاربردی سازمان صنعت، معدن و تجارت گیلان در سال آینده است.

پنج شنبه، 24 اسفند 1396 ساعت 15:19